Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38

Despre Fashionandbeauty.ro

Logo FashionandBeauty.ro

Logo FashionandBeauty.ro

FashionandBeauty.ro

FashionandBeauty.ro este ghidul de referinta pentru industria modei si frumusetii din Romania. Realizat de profesionistii din domeniu, site-ul sustine afirmarea designerilor romani, dezvoltarea modei din Romania si informeaza publicul cu privire la tendintintele lansate de podiumurile internationale. Fashionandbeauty prezinta, printre altele, cele mai importante evenimente de moda si frumusete oferindu-le cititorilor o imagine de ansamblu a acestui domeniu.

Echipa F&B:
Directia generala a site-ului este stabilita de stilistul Ovidiu Buta in calitate de Redactor Sef, alaturi de Publisher-ul  Daniela Fugaru Kammrath – redactorul sef al site-ului www.121.ro – unul dintre cele mai populare site-uri de femei din Romania.

Echipa editoriala e formata din jurnalistul de moda Liana Martin, parfumierul Octavian Sever Coifan, beauty editorul Sorina Capatina si consultantul de imagine Irina Markovits care  tin vizitatorii la curent cu ultimele trenduri, stiri si evenimente din lumea modei si a frumusetii.

Corespondentele speciale din capitalele modei prezinta in timp real impresiile si tendintele lansate in cadrul saptamanilor modei: New York Fashion Week, London Fashion Week, Milan Fashion Week si Paris Fashion Week, iar stilistii, beauty editorii si consultantii de imagine puncteaza prin editoriale evolutia industriilor de moda si frumusete.