Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Moda copy-paste

Moda copy-paste

Mar 13
Moda copy-paste

Mai ales in moda, toata lumea are pretentii sa vii cu idei originale. Greu de realizat in zilele noastre! Cauti inspiratia online si incerci sa vii cu o piesa noua… Iar daca sursa principala a inspiratiei a avut succes, cu siguranta si versiunea ei actuala va placea! Totul pana aici e testat si verificat. Si daca am mai dezbatut pe F&B Blog despre moda copy-paste si falsurile din lume, acum moda copy e in voga, mai ales cand vine vorba de fotografia de moda.

Fie ca au anuntat sau nu care a fost sursa de inspiratie sau ca a fost un experiment de „actualizare” sa analizam ce varianta are mai mult succes:

Cum lucram in online si suntem la moda :) am preluat cu copy-paste imaginile din galerie de pe partnouveau.com unde poti gasi mai multe imagini!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>