Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
IMPREUNA SALVAM ROSIA MONTANA!

IMPREUNA SALVAM ROSIA MONTANA!

Aug 28
IMPREUNA SALVAM ROSIA MONTANA!

De doi ani de zile scriu si vorbesc peste tot, tuturor celor implicati intr-un fel sau altul in problema Rosiei Montane, simbolul rezistentei romanesti impotriva a tot ce inseamna rau pentru tara. Chiar daca de mai bine de 15 ani domeniul meu de activitate este moda, asta nu inseamna ca nu ma pot implica cu tot sufletul in campanii de interes national, in special cele care privesc sanatatea noastra si a copiilor nostri, viata noastra si a tuturor generatiilor care vor urma, pentru ca nu concep viata fara frumos si sanatate, nu concep moda fara natura cu frumusetea ei fara margini. Am scris personal parlamentarilor romani si europeni, membrilor diverselor comisii, reprezentantilor presei interne si internationale, organizatiilor internationale ale jurnalistilor verzi, Avaaz, UNESCO, pe facebook, vedetelor din Romania si de pretutindeni, peste tot si fara sa obosesc, am scris aratand oamenilor ce pericol ne paste in conditiile in care cedam in fata celui mai distrugator proiect pentru Rosia Montana, pentru tara, pentru noi.

Astazi, eu impreuna cu colegii mei de la fashionandbeauty.ro si 121.ro ne alaturam Campaniei SALVATI ROSIA MONTANA si publicam simbolurile luptei celor care isi doresc sa traiasca intr-o Romanie FARA CIANURI si FARA EXPLOATARI PERICULOASE DE GAZE DE SIST. Suntem deci impreuna pentru salvarea Rosiei Montane, noi si cei de la sapte seri, alternativ.ro si toti cei care se ofera sa sprijine aceasta lupta dreapta dar atat de inegala. Haideti sa le aratam ca suntem multi si suntem uniti si ca VOM INVINGE!

PROTEST impotriva legii care aproba distrugerea Rosiei Montana DUMINICA 1 Septembrie, in toata tara:

Bucuresti:  Piata Universitatii, ora 17.00

Alba: https://www.facebook.com/events/202111659958600/

Timisoarahttps://www.facebook.com/events/558565664221508/

Iasihttps://www.facebook.com/events/196968067143049/

Clujhttps://www.facebook.com/events/1410436149171227/?ref=3

Brasovhttps://www.facebook.com/events/604238886294785/

Bruxelleshttps://www.facebook.com/events/504143313007559

Tot Duminica, la Barlad, protest impotriva gazelor de sist. SOLIDARITATE!

Cei care locuiesc in afara tarii pot iesi duminica in fata ambasadelor si consulatelor Romaniei cu mesaje pentru Salvarea Rosiei Montane!  Faceti poze si postati-le.
ROSIA MONTANA ESTE PESTE TOT!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>