Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Harper’s BAZAAR anunta o vara fabuloasa

Harper’s BAZAAR anunta o vara fabuloasa

Iul 02
Harper’s BAZAAR anunta o vara fabuloasa

Noua editie iulie-august Harper’s BAZAAR Romania este pregatita pentru doua luni de escapism absolut. Vacanta este tema principala din paginile de beauty, incheiate cu pictorialul “For Scent-imental Reasons” (fotografii de Oltin Dogaru, realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac), ce aduce in prim-plan cele mai dezirabile parfumuri ale verii. Si tot vacanta este condensata, din punct de vedere fashion & beauty, intr-o sectiune speciala, cuprinzand piesele esentiale de luat in bagaj. Iar pictorialele de moda “A Sunny Disposition” (fotografii de Oltin Dogaru) si “Color Fever” (fotografii de Alex Galmeanu), realizate tot de echipa Harper’s BAZAAR Romania, sunt o adevarata pledoarie pentru un anotimp al ispitelor.

Noua editie  a revistei include si un interviu memorabil cu Roberto Cavalli, despre exces si dragostea pentru moda si femeie. In prelungirea interviului – un pictorial cu cateva dintre piesele din colectia Cavalli pre-fall 2013.

Harper's Bazaar - Cavalli

Tot acum se lanseaza si o noua rubrica, BAZAAR Art, in spiritul traditiei revistei internationale de a colabora de-a lungul vremii cu artisti legendari si cu autori remarcabili. Va invitam intr-o incursiune in Romania interbelica prin ochii autorului german Jan Koneffke, precum si in universul a trei titluri semnate de Ian McEwan, Kathryn Wagner si Héctor Abad Faciolince, cu fragmente in avanpremiera si ilustratii realizate de talentata Ágnes Keszeg. Istoricul Lucian Boia explica pentru BAZAAR ratiunile declinului civilizatiei occidentale, tema celei mai recente carti ale sale. Iar la final, Nicoleta Iordan (Librariile Carturesti), Dana Moroiu (Editura Baroque Books & Arts) si Sidonie Mezaize (Libraria de carte franceza Kyralina) au pentru voi cateva recomandari literare de vacanta, bine punctate de “De ce sa nu-ul” cultural al Marinei Constantinescu si de “Biblioterapia” aplicata de Vicki Nicola.
Protagonistii sectiunii “O viata la moda” sunt de aceasta data Cristina Sucu si Ovidiu Buta, iar Ana Ularu, Irina Marinescu, Ana Morodan si Sorina Daescu au cateva recomandari de “going out” in Marele oras.

Din cuprinsul revistei: interviuri cu artistii Tracey Emin si Lucian Ban, cu designerul Oláh Gyárfás, despre implicarea sa in brandul Patzaikin, cu Sarah Burton, despre rolul sau de regina a albinelor in regatul Alexander McQueen, un interviu cu Christy Turlington, care demonstreaza inca o data ca putem fi fabuloase la orice varsta si o pledoarie pentru moda realizata de unul dintre cei mai pertinenti critici de moda ai vremurilor noastre, Suzy Menkes.

Iar inainte ca bagajele voastre sa fie gata, designerul Andreea Badala va face cateva recomandari cu tenta disco din anii ’80.

Editia iulie-august Harper’s BAZAAR Romania se va gasi la toate punctele de difuzare a presei incepand cu data de 2 iulie.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>