Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Bahmu Fashion

Bahmu Fashion

Apr 01
Bahmu Fashion

In timp ce facebook-ul intra in fibrilatii din motive de deces al caprei nationale, creatorii de moda din Romania creeaza. Astept deci sa se entuziasmeze presa in zonele oficiale si sa se intristeze pe partea opusa, caci avem o noua vedeta fashion. Doamnelor si domnilor, pentru placerea dumneavoastra:  Madame Bahmuteanu!

Conform teoriei, femeia moderna trece de la Dry Cooker la moda, se lanseaza noua generatie de creatori (vedem noi de ce), ca cea veche ne-a epuizat resursele de admiratie. Astfel, noua casa de moda si alte talente, Bahmu Fashion Atelier, arunca pe piata creatiei romanesti prima colectie care poarta semnatura Adriana Bahmuteanu, cea care « patrunde oficial in domeniul designului vestimentar ». Cat de adanc patrunde, va las pe dumneavoastra sa decideti si sa ne spuneti cam pana unde ati simtit fiorul. Eu una marturisesc ca l-am depistat, pe fior, fireste, pe undeva prin mijlocul tendonului lui Ahile, caci m-a luat cu lesin definitiv si iremediabil.

Evident, fiind 1 Aprilie, o luam ca pe gluma zilei si aplaudam intoarcerea la Dry Cooker a tinerei mirese nationale –  Adriana Bahmuteanu. Cat despre targul Expo Ideal si Mariaj, imi exprim incantarea si eterna fascinatie pentru abilitatea de descoperitor, sustinator si lansator de inepuizabile talente.

Moda sa fie, ca talentul vine mancand!

Bookmark and Share

1 comment

  1. Am primit raspunsul la intrebarea „de ce inseala barbatii” :)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>