Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
@ Precious Extravagant Shopping – Moda de street style

@ Precious Extravagant Shopping – Moda de street style

Oct 04
@ Precious Extravagant Shopping – Moda de street style

Doamne nici nu mai imi gasesc cuvintele sa va multumesc pentru milioanele si milioanele de fan letters pe care le-am primit!!! Sunteti extraordinare toate! Va iubim mult pentru ca voi ne iubiti si mai mult! Si il iubim si pe Fuego!

Astazi, pentru ca ne-am epuizat cele doua vagoane de haine cu care am venit la Feishan Uic, ne-am decis sa lasam magnitudinea de show-uri care mai erau si sa mergem sa ne largim garderoba, ca doar orice fashionista care se respecta cu adevarat si mai ales ii respecta pe cei din jur, face shopping! De ce sa mai mergem la Chanel sau Louis Vuitton cand oricum putem afla totul de la prietenii nostri de la ELLE, Vogue, Harper’s sau L’Officiel, sau chiar si de pe style.com.

Iubitele noastre, dorim sa va impartasim secretul shoppingului la Paris! Dorim sa va ajutam ca sa stiti si voi ce sa faceti, ca doar de aceea existam noi bloggerii! Revistele nu va invata nimic oricum. Trebuie neaparat sa mergeti in inima si sufletul Parisului, tocmai pe Champs-Élysées!!! Aici am ajuns si noi, in cautarea de materiale noi. Va spuneam ca se poarta dantela si ca dantela este must-ul must-ului in acest sezon!
In cautarea noastra, ne-am intalnit cu o veche si buna prietena de a noastra, despre care nici nu stiam ca este aici in Paris, Leusteank. Am copilarit impreuna pe strazile Teleormanului si ne-am completat garderobele unele altora in pasiunea fashionista! Draga noastra Leusteank arata absolut senzational intr-o dantela vintage,of course, din Kamceatka, accesorizata, desigur, cu o palarie statement, si cu o pereche de ochelari, firesc, tot statement, asa ca am improvizat si cu ea un shooting, ce arata exact extravaganta si pasiunea personalitatii! Total Ravissant!!!!!

Dupa ce ne-am despartit cu lacrimi in ochi de iubita noastra si ne-am promis ca vom tine legatura cu caldura, ne-am continuat trend huntting-ul prin magazinele senzationale. La un moment dat cineva ne striga cu disperare, iar cand ne-am intors, era insasi Franca Sozzani!!! Doamne!!! Era tocmai idolul copilariei noastre, de cand ne jucam cu papusile pe maidan si ne imaginam oare cum ar vrea Franca sa le imbracam??? Ne-a spus ca ne urmareste de ani de zile si ca isi doreste mult de tot sa faca o revista noua numa cu si pentru noi, si nu numai! Pentru ca a fost insiintata ca in Teleorman exista o comunitate imens de mare de iubitoare de moda adevarata, Franca va veni special la noi pentru a realiza intreaga revista!

Franca ne-a admirat in special outfit-urile noastre pentru o zi de shopping, un mix & match care numai in Paris poate fi admirat, si numai la FU!  Piesele vestimentare, de fapt, le schimbasem intre noi, pentru ca ne iubim si ne admiram reciproc atat de mult incat totul este la comun, mai ales hainele!!! Totul se imparte si se imprumuta, nimic nu se cumpara! Barterele sunt supravietuirea in aceasta haita a fashionsitelor. Este un mod fantastic al modei de street-style care se exprima liber si zburdalnic pe strazi.

In final nu am mai cumparat nimic, pentru ca de fapt ne-am dat seama, ca ne uitasem Anna dello Russo-urile acasa si nu aveam bani la noi, dar in cel mai rau caz, sigur ne salveaza Leusteank cu niste outfituri trimise special la Paris cu marfarul de la Caransebes! Ne-a marturisit ca si-a inchiriat 3 vagoane.

Va iubim, iubim, iubim si va transmitem pupicei, pupicei dulci si mule bezelute parisiene,

XOXO Frosa & Mimosa XOXO @ PFU

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>