Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
NECROLOG

NECROLOG

Oct 08
NECROLOG

Sfarsitul de saptamana a fost unul negru pentru zona modei autohtone!

Intoarse de la Paris dupa un imens succes inregistrat pe plan international, bloggeritele atat de iubite Frosa si Mimosa, care ne-au incantat o saptamana intreaga cu adevaratele secrete ale modei, au sfarsit tragic, chiar frantuzeste am putea spune, cu doua zile in urma.

Cu toate ca la aeroport au fost asteptate de cea mai mare multime de fani pe care aeroportul a vazut-o vreodata de la Michael Jackson incoace, niste monstri nenorociti au reusit sa le rapeasca si sa le duca pe campurile intesate de ciulini ale Teleormanului, unde acestea si-au gasit sfarsitul.

Frosa a fost acuzata de vrajitorie si manipulare a societatii prin moda, in cele din urma a fost arsa pe rug, iar Mimosa, gasita vinovata de inalta tradare a moravurilor societatii, a fost decapitata precum Antoaneta.

Moartea celor doua a fost foarte teatrala, la fel ca si viata lor, la fel ca si Parisul pe care l-au iubit, si pentru care in final, si-au dat viata!

Au murit reginele, traiasca reginele!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>