Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Day 3 @ Paris Feishan Uic

Day 3 @ Paris Feishan Uic

Oct 03
Day 3 @ Paris Feishan Uic

Iubitele si adoratele noastre fane!!! Va multumim, din nou, din tot sufetul nostru pentru ca ne adorati si pentru ca suntem sursa voastra de inspiratie si educatie in domeniul modei!

Dupa ce ieri ne-au sechestrat cei de la ELLE intr-o sedinta foto absolut magnifica, azi nu am mai vrut sa facem poze pentru nimeni, pentru ca ne doream foarte mult sa ajungem la Gare de l’Est pentru prezentarea maestrei Vivienne Westwood!

Pentru cei rautaciosi si invidiosi, care si-ar dori sa fie in locul nostru dar nu sunt in stare, si de aici vine si frustrarea lor maxima, trebuie sa le amintim un lucru: comentariile de pe bloguri conduc spre anumite piste. De exemplu, cineva spune ca ii place o colectie pentru ca foloseste mult alb. Noi realizam ca exista o tendinta de all white si scriem. Astfel apare efectul bulgarelui de zapada, deci noi bloggerii educam lumea!

La Gare de l’Est era multa, multa agitatie si o coada imensa, si din cauza acestei imensitati de lume, pana cand ne-a venit si noua randul sa intram, prezentarea incepuse si nu ne-am mai lasat sa intram. Am fi intrat si fara invitatie pentru ca eram imbracate pe trend si chiar inaintea trendului, as putea zice. Dar ce bine ca nu am intrat nici aici! Fotograful sef de la prestigioasa revista L’Officiel era afara si ne cauta! Ne-a strigat de departe si efectiv s-a calcat in picioare pana sa ajunga la noi pentru ca vroia neaparat un pictorial senzational cu noi!

Va lasam sa va delectati un un shooting mai mult decat minunat, in care am facut un mix & match special pentru voi! Trebuie sa stiti ca se poarta blana si piesele vestimentare contradictorii! Este esential sa faceti o mixtura potrivita personalitatii voastre de femei puternice pentru a putea fi remarcate in aceasta mare de oameni pali!

Nu uitati sa ne adorati in continuare pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest si peste tot altundeva!!!!

Hugs & sweet kisses,
from Paris,
with love,

XOXO Frosa & Mimosa XOXO @ PFW

Bookmark and Share

3 comments

  1. andreea m

    Damn!! wtf?! i’m so jealous

  2. licurici

    Adorabile xoxoxox :)))) genial!!!…suntenti mai mult decat abs fab :))))

  3. dida

    f tari pozele;cine le-a facut?:)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>