Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Accesoriile Annei Dello Russo pentru H&M

Accesoriile Annei Dello Russo pentru H&M

Mai 03
Accesoriile Annei Dello Russo pentru H&M

Anna Dello Russo, Fashion Director pentru Vogue Japonia, mereu in tinute extravagante, intotdeauna  urmarita de obiectivul fotografilor de moda si prezenta in mediul online, este o veritabila sursa de inspiratie pentru bloggerii din domeniul modei. Anna Dello Russo a demonstrat unicitatea stilului sau prin crearea unei colectii speciale de accesorii pentru H&M, in care se regaseste predilectia ei pentru arta ornamentarii.  Colectia include bijuterii, ochelari de soare, pantofi si genti si o geanta de voiaj, toate la preturile cu care H&M si-a obisnuit deja clientii.

Anna Dello Russo spune despre colectia de accesorii pentru H&M : „Am dorit sa creez accesorii valoroase care sunt imposibil de gasit. Ca stilist, stiu ca accesoriile sunt esentiale: reprezinta nota personala oferita oricarei tinute. Cu aceste articole, toata lumea se poate simti bine, transformand o zi obisnuita intr-un eveniment de moda fantastic”.

Colectia de accesorii creata de Anna Dello Russo pentru H&M va fi disponibila incepand de pe 4 octombrie 2012, la finalul saptamanilor de moda din sezonul de toamna, in aproximativ 140 de magazine din intreaga lume precum si online.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>