Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
ELLE, Romania, aprilie 2012

ELLE, Romania, aprilie 2012

Mar 30

Am întîlnit multe tinere care visează să lucreze la o revistă, la o revistă precum Elle, de exemplu. Dorința lor este legitimă și de înțeles dar, deformată, într-un fel ciudat de filme precum Diavolul se îmbracă de la Prada, sau Sex In The City, sau aștepări complet neraliste.

Întîmplarea face ca, în urma celor mulți ani de lucrat în, prin și pe lîngă multe redacții să înțeleg perfect volumul uriaș de muncă care trebuie depus. Condițiile nu sînt mereu cele fals creionate în filme, atmosfera și tensiunea, mai ales în dead-line e aproape cît să omoare un elefant, iar de multe ori rezultatele, după un delug și susținut efort nu e deloc cel așteptat de tine sau de colegi sau, mai rău de redactorul-șef. Însă, cu toate acestea, momentele petrecute la bucătărie (unde se face și desface întrega lume), momentele de la cafea și fumoar (unde se spun mai în șoaptă, mai în serios toate nemulțumirile), momentele de shopping (în zile ploiase, căutînd mașina lu nea Ilie, cu un miliard de pungi în mînă), momentele din metroul Parisului (într-o aventură șobolănească în a găsi o gură de aerisire), momentele satisfacției unui număr bine realizat sînt cele care, la un moment dat contează mai mult.
Chiar dacă despărțirea mea fizică de redacția Elle s-a întîmplat deja demult, trebuie să mărturisesc că le urmăresc munca cu perseverență și pentru ultimul număr, cel din aprilie trebuie să le transmit chiar public felicitări. Un număr rotund, bine elaborat, unde materialele semnate de Mihaela Frank (un interviu excelent cu Amos Oz), Alina Băisan (un materia scris cu o sensibilitate aparte despre O zi din viața unui preșcolar), Ioana Ulmeanu (un material curajos despre Regulile swinging-ului) se completează discret cu materialele semnate de Domnica Mărgescu (despre Paris Fashion Week), Cristina Crăciun (pagini de shopping), Maurice Munteanu (editorialul de modă din suplimentul Elle, Men, fotografii semnate de Tibi Clenci).

Două materiale care nu trebuie ratate:  Iureș. Aproximativ, de Ioana Ulmeanu (un material de succes despre un insucces cu și despre Marcel Iureș) și editorialul de modă Tango semnat de Domnica Mărgescu și Maurice Muntean, fotografii Gabi Hiriț.

Sursa: doitreisi.ro

Bookmark and Share

1 comment

 1. George

  Maurici???? Pictorial men?
  Tibi , da!!! Fotogrf f f bun… Poate cel mai bun la ora actuala!!!
  Cat despre dragul nostru „maurice” … Nu comentez!!!
  Dar totusi, sa spun 2 -3 idei!!
  Pictorialul este de ….. a folosit numai haine de dama!!! Imi poti spune si mie, draga maurice!!! Care este ideea.
  Am asteptat cu interes suplimentul… Dar , se pare ca am asteptat degeaba!!!
  Intre timp, hai sa ne atintim ochisorii pe Cristina Craciun si Amir Dobos!!!

  Ps: Maurice!!!!! Daca si urmatorul pictorial pe men va arata ca asta… Promit ca iti cumpar o coroana de flori… Pe care sa o porti cu ai tai pantofi Balenciaga!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>