Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Peta Murgatroyd zarita in rochia Elena Perseil

Peta Murgatroyd zarita in rochia Elena Perseil

Ian 12

In editorialul din Agenda Magazin  actrita si dansatoare de pe Broadway – Peta Murgatroyd – a pozat intr-o rochie Elena Perseil din colectia de primavara-vara 2012.

Peta Murgatroyd poate fi vazuta in viitorul sezon de 14 episoade Dancing With The Stars unde uimeste publicul cu performantele si abilitati ei incredibile in dans.

YouTube Preview Image
Bookmark and Share

2 comments

 1. Alexandra

  Ei si? Cine e Peta? MLH a imbracat jumatate de Hollywood deja si nu am vazut vre-o mentiune pe F&B.

 2. F&B

  Draga Alexandra,

  Raspunsul e foarte simplu in ambele cazuri. Si la Elena Perseil si la Maria Lucia Hohan totul este doar o chestiune de PR. Materialul de mai sus este primit prin intermediul PR-ului Elenei Perseil. Nu avem nimic cu MLH, doar ca noi nu am primit de la PR-ul brandului comanda de publicare.

  Pentru tine si pentru toti cei care nu stiu: toate aparitiile vedetelor in tinute semnate de designeri sunt rezultatul unei munci de PR foarte bune si a unei sume de bani corespunzatoare. Totul se plateste in ziua de astazi.

  Multumim pentru mesaj. Iti dorim tie si tuturor celor pasionati de moda sa aveti parte de un 2012 plin de succese si impliniri cat mai fashion!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>