Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Irina Schrotter la Berlin Fashion Week 2012

Irina Schrotter la Berlin Fashion Week 2012

Ian 20
Irina Schrotter la Berlin Fashion Week 2012

Irina Schrotter deschide cu succes seria prezentarilor designerilor romani la Berlin Fashion Week.

In fata a peste 800 de persoane, presa de specialitate si buyeri, Irina Schrotter si-a prezentat colectia pentru sezonul toamna/iarna 2012-2013.

Colectia se distanteaza de siluetele feminine prezentate in sezoanele trecute surprinzand prin taieturi experimentale si nuante avangardiste. Irina Schrotter creeaza un melanj fascinant si neasteptat, folosind diverse tesaturi, materiale si forme geometrice in nuante autumnale, pornind in demersul ei creativ de la o ipotetica Apocalipsa. Stylingul a fost realizat de Maurice Munteanu si Marian Palie, iar muzica live a fost asigurata de Yvat.

Sambata, 21 ianuarie, va fi randul designerilor Lucian Broscatean si Lena Criveanu, precum si a brandului twenty(2)too sa isi prezinte propunerile pentru urmatorul sezon.

YouTube Preview Image
Bookmark and Share

2 comments

  1. Super colectie!
    Bravo Irina!

  2. MA BUCUR PENTRU TINE<BRAVO IRINA,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>