Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
H&M DESIGN AWARD

H&M DESIGN AWARD

Ian 17
H&M DESIGN AWARD

H&M a lansat un concurs international cu scopul de a sustine designerii talentati imediat dupa absolvirea cursurilor. Premiul H&M Design Award si-a propus sa ambitioneze studentii sa continue sa se dezvolte si sa invete in meseria lor de fashion designer.

La concursul  H&M DESIGN AWARD participa studenti din cele mai prestigioase scoli de design din Suedia, Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda si Danemarca. Pe 1 februarie 2012 va fi anuntat castigatorul premiului H&M Design Award 2012, de 50 000 Euro,  la Stockholm Fashion Week, unde isi va prezenta si colectia de absolvire.

Ann-Sofie Johansson, Hilary Alexander, Christopher Kane si Rob Phillips vorbesc pentru H&M despre cum este lumea modei in ziua de astazi si care sunt cerintele pentru cei care vor sa aiba succes in acest domeniu:

YouTube Preview Image
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>