Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Zacuscă internaţională cu cabluri, totemuri, decupaje şi alte străluciri scumpe

Zacuscă internaţională cu cabluri, totemuri, decupaje şi alte străluciri scumpe

Dec 25

Rubrica PAMFLET

Pentru entuziasmare in grup si spre stiinta a tot ce misca in aceasta lume colorata, Za Cusca Modei va prezinta la mayonnaise de la mayonnaise, borcanul cu delicatese al zilei noastre fashion.

Astazi o portie de:

Zacuscă internaţională cu cabluri, totemuri, decupaje şi alte străluciri scumpe

End Za Last Za Cusca

Astăzi consumăm ultimul borcan din Za Cusca Modei, pentru că zacusca e un aliment de sezon care se mai şi termină. De aceea, pe final, am păstrat borcanul cadou făcut din ingrediente internaţionale, să fim şi noi în ton cu senzaţionala globalizare şi să vă arătăm că se întâmpla accidente şi la casele mari, nu numai pe tărâmuri mioritice.

Acestea fiind spuse, vă dorim să aveţi SǍRBǍTORI FERICITE cu sănătate şi belşug! Să vă păstraţi simţul umorului şi pentru 2012 ! Să fiţi în trend şi pe val mereu! Să vă pregătiţi de marea iluminare şi să vă puneţi la adăpost de atacul înfricoşătorului BOOM !

Lamartine&Savarin

Bookmark and Share

2 comments

  1. Iar eu, vin cu o mica/mare intarziere, sa va urez LA MULTI ANI cu sanatate si la multi bani! :)

  2. Zacusca se duce dar moda ramane. Femeile sunt tot femei si colectiile se reinnoiesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>