Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Soté de curca curaçao cu J`aime de Prune

Soté de curca curaçao cu J`aime de Prune

Noi 04

Rubrica PAMFLET

Pentru entuziasmare in grup si spre stiinta a tot ce misca in aceasta lume colorata, Za Cusca Modei va prezinta la mayonnaise de la mayonnaise, borcanul cu delicatese al zilei noastre fashion.

Astazi o portie de:

Soté de curca curaçao cu J`aime de Prune

Soté de curca blue curaçao cu J`aime de Prune

CLICK reteta Curca curaçao cu J’aime de prune

Bookmark and Share

2 comments

 1. Buna sa va fie inima! :)
  Faceti voi ce faceti si ma scoateti din ale mele „lupte” cu morile de vant, atentand la zambetul meu dragalas! :)
  Culmea este ca citindu-va, reusiti!
  Interesanta combinatia „retetei culinare” compusa din biata curca si bietul „Jem” de prune! :lol:

 2. Dragii mei, acum am vazut acest articol:

  „In toamna aceasta ne-am hotarat sa nu mai scriem despre Moda. Am facut-o suficient in ultimii ani si ne-am dat seama ca lumea ori e proasta, ori nu poate sa citeasca. Am crezut ca multe erori din plapândul sistem al modei au fost explicate, implicit asumate. Ei draci! Moda nu e asa digerabila daca nu e plenara. Iata de ce, v-am copt in aceasta toamna imbelsugata Za Cusca Modei pe care o servim ca un cubulet Knorr in menajeria fashion. Repede si usor, gata in 5 minute. Nu e timp de citit, daramite de reflectat si aplicat criticile. Mai nou prezentarile „pariziene” din Bucuresti se petrec in localuri dalbe, cu bucatarii de fata cu modelele. Nu esti chef daca nu ai couvre-chef. Moda a devenit si ea ambulanta in târg, cu haine insirate ca la picnic. Urmeaza sa va servim meniul à la carte, ca de carti nu mai are lumea timp, evident in nuanta movului atât de la moda in Sud, si ca desert, parfait de rien.
  In curând, primele conserve din Za Cusca Modei pe Fashion and Beauty preparate de Briliantu’ Savarin, gastronom à la mode in Micu’ Paris.”

  Vai cat gresiti daca renuntati sa mai dati peste botic la toate asa-zisele „designerite” din peisajul modei romanesti!
  Vai cat gresiti, daca va lasati invinsi, iar toate „crosetaritele” confectionerele si agiamitele modei vor fi lasate sa joace Stamba, pardon samba pe masa, insultandu-ne!
  Eheeee, ce m-ati suparat! ;)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>