Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Harper’s BAZAAR anunta o iarna incantatoare

Harper’s BAZAAR anunta o iarna incantatoare

Noi 30
Harper’s BAZAAR anunta o iarna incantatoare

Editia de iarna Harper’s BAZAAR Romania ne poarta cu gandul spre vacanta mult asteptata.C operta revistei, productie locala, este o invitatie la eleganta si la reverie hibernala in stilul BAZAAR.

In noua editie Harper’s BAZAAR, Principesa Margareta a Romaniei povesteste despre pregatirile unui Craciun regal in familie, in timp ce Garance Doré raspunde la intrebarile BAZAAR intr-un interviu extrem de relaxat si inspirant despre stil personal si libertatea de expresie pe care i-o ofera bloggingul.

Un contributor important al editiei, Karl Lagerfeld se joaca in stilul sau inconfundabil, fotografiind un pictorial haute couture si realizand ilustratiile unui material captivant despre viata secreta a lui Coco Chanel.  Tot in paginile revistei vei gasi un articol despre Tom Ford scris de Daphne Guinness si vei face o incursiune in resedinta grandioasa a fondatorului companiei Nine West.

Cele mai exclusiviste parfumuri ale momentului sunt prezentate intr-un material cu ilustratii originale Harper’s BAZAAR Romania, insotite de un eseu revelator al lui Octavian Sever Coifan.

Pentru  piesele-cheie ale sezonului si tinutele de cocktail, laitmotivul este FABULOUS FASHION. In acelasi registru, ghidul de cadouri BAZAAR reuneste zeci de sugestii inspirate pentru orice varsta, iar Best Dressed 2011 evidentiaza femeile care au facut din acest an unul memorabil pentru moda.

La final, Loredana Groza – in calitate de gazda a celebrei rubrici create de Diana Vreeland, De ce sa nu…? – ne provoaca la un exercitiu de hedonism.

Distribuit impreuna cu revista, suplimentul BAZAAR Bijoux dezvaluie piesele exceptionale din noile colectii de haute joaillerie si haute horlogerie. Vei afla, de asemenea, cine sunt bijutierii din noua generatie de creatori ai acestor obiecte ale dorintei si de ce calatoria este punctul de plecare pentru orice creatie a lui Lorenz Bäumer, designerul de bijuterii de la Louis Vuitton.

Editia de iarna Harper’s BAZAAR, impreuna cu suplimentul BAZAAR Bijoux se gaseste la toate punctele de difuzare a presei incepand din aceasta saptamana.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>