Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Chou-fleur bleu ciel cu morcoveata julien

Chou-fleur bleu ciel cu morcoveata julien

Noi 11

Rubrica PAMFLET


Pentru entuziasmare in grup si spre stiinta a tot ce misca in aceasta lume colorata, Za Cusca Modei va prezinta la mayonnaise de la mayonnaise, borcanul cu delicatese al zilei noastre fashion.

Pentru clientii nostri fideli, din partea casei, cu dedicatie:

Une petite chatte
Se promena
Pe un podium zis de moda,
Dar pentru ca
Fashion nu fu
Un alt rost la chatte avu !

Astazi avem o portie de:

Chou-fleur bleu ciel cu morcoveata julien

CLICK reteta Chou-fleur bleu ciel

Bookmark and Share

3 comments

 1. Seara buna!
  Dragii mei, am stat eu si m-am gandit si m-am toooot gandit, daca astia ce-si zic designeri sau creatori de moda, va cred si iau de bun ceea ce voi de fapt zdrobiti crunt!!!!!
  :) :)
  Ca-i plina lumea de „Zine”. Wow ce rea fusei!

 2. Noi speram sa inteleaga aluziile noastre si noul mod de a critica, dar mai ales speram sa nu isi faca iluzii cum ca ii laudam si le acordam si titlul de designeri ai anului pentru asemenea look-uri pline de „stralucire”.
  Speram in acelasi timp sa fim si pe intelesul celor care imbraca minunatele tinute. Cu alte cuvinte, ne dorim sa educam gustul oamenilor aratandu-le cum sa NU se imbrace.
  :)

 3. Bleahhhh, in postare doream sa zic „vor crede si …”
  Deh, sunt si eu o biata fiinta „distrata” „acaparata” de minunatele creatii ce voi cu darnicie, ni le dati spre contemplare ;)
  Ma declar orbita de stralucire! :) :)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>