Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Fashion Week la Paris

Fashion Week la Paris

Sep 29
Fashion Week la Paris

Octavian CoifanParis Fashion Week debuteaza cu agitatie, emotie si multe discutii off, plus cateva expozitii de parfumuri. Se schimba designeri, se numesc altii noi, PR-ul de la Dior se jura ca nu stie nimic de venirea lui Marc Jacobs, la yachturi se inaugureaza o expozitie de beauty.

Tavi in l'Officiel Paris October 2011 coperta de Jean Paul Goude
Intre timp, pe coperta revistei l’Officiel, care aniverseaza acum 90 de ani, troneaza bloggerul minor Tavi, aranjata intr-un pictorial semnat de faimosul Jean Paul Goude (va amintiti reclamele pline de umor din anii 90?). Instant ma pufneste rasul la o poza a bloggerului cu Lagerfeld.  Gatita cu o palarie tip toca, poseta si ochelari vintage, plus bratarile imense, fata arata ca o pensionara minuscula la bratele lui Karl, un fel de Coco micsorata la xerox cu parul alb. Copiii la aceasta varsta obisnuiesc sa dea iama in dulapul bunicii sau al mamei, se schimonosesc in hainele altor generatii, iar lumea modei s-a distrat pe cinste cu noul bufon cu aparat dentar si funda pe cap. Un fenomen cunoscut de toate generatiile, prima data expus in public de moda. Ieri se umbla cu cheia la gat, azi se umbla pe Internet.

Vogue Italia ne aduce un superb pictorial semnat Mario Testino, femei in corset cu talia minuscula, disciplinate sever.

Ultima barfa, cica Chanel a reusit cu greu sa isi se programeze showul in aceeasi zi cu Ingrid Vlasov, marti la 3 ceasuri rele.

Sursa: octaviancoifan.blogspot.com

Foto:  www.vogue.it

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>