Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Travel Forest, travel!

Travel Forest, travel!

Iul 31
Ovidiu Buta
Prima mea destinatie internationala a fost Londra. A fost dragoste la prima vedere si am acceptat cu foarte mare usurinta sa raman acolo. Eram acasa. Pe urma am descoperit Parisul dar mi-au trebuit 10 ani ca sa il inteleg. New York-ul inca ma obsedeaza. In care alt oras al lumii poti sa te distrezi 24 de ore non-stop, sa participi la 3 dimineata la deschiderea unei galerii de arta sau sa te impiedici de Meryl Streep care isi cumpara diamante la Tiffany’s?

Mi-am dorit, si am fost norocos, sa calatoresc in toata lumea, de la Polul Nord pana in Hawai.  Am inmagazinat imagini si impresii, am schimbat carti de vizita si am gustat cele mai exotice feluri de mancare (inclusiv sarpe pe bat in Beijing). Am pierdut avioane si bagaje dar m-am distrat!

Ceea ce intotdeauna m-a socat a fost faptul ca, la doar cateva ore distanta cu avionul de noi, este o cu totul alta lume, un peisaj nou, mancarea are alt gust, oamenii zambesc mai des, iar viata are cu totul alt ritm.
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>