Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Designeri romani @ Berlin Fashion Week

Designeri romani @ Berlin Fashion Week

Iul 26

Am reusit sa trec peste calatoria cu avionul, lucru ce ma destabilizeaza teribil si sa fac o selectie a informatiilor after the show. Ma refer, evident, la prezenta designerilor romani in cadrul Berlin Fashion Week.

Este pentru a doua oara cand Irina Schrotter, Lucian Broscatean si Alina Botea isi prezinta colectiile pe catwalk-ul berlinez. New entry – in acest sezon – Lena Criveanu.


Imediat dupa show-ul care a avut loc vineri, o jurnalista din Germania m-a intrebat de ce cred ca este important pentru cei patru creatori romani sa fie prezenti la Berlin. Mi-a pus aceasta intrebare in momentul in care a vazut ca pe cartea mea de vizita scrie fashion editor ELLE.

Si pentru ca insotesc delegatia Romaniei pentru a doua oara, pentru ca deja stiu cum functioneaza Berlin Fashion Week… cred ca este important sa fim prezenti acolo din urmatoarele motive:

1. Este un festival tanar, care are puterea de a lansa nume noi.

2. Vizibilitatea este uriasa.

3. Spre deosebire de Paris, unde miza are uneori si alte conotatii, Berlinul este prietenos, deschis & proaspat.

In alta ordine de idei, mi se pare constructiv sa vad cum se incheaga o echipa. Pentru ca delegatia Romaniei a fost unita si a demonstrat ca in moda se poate lucra si fara orgolii.

In numarul din august al revistei ELLE veti afla totul despre prezenta romaneasca la Berlin Fashion Week!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>