Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Invitatie la MADISON

Invitatie la MADISON

Iun 14
Invitatie la  MADISON

MINI şi Madison Perfumery vă invită să descoperiţi cea mai nouă colecţie de parfumuri din portofoliul primei parfumerii de lux din România. Şi pentru că MINI vă poartă către cele mai cool locuri care merită vizitate, vă invităm să experimentaţi şi o altă modalitate de a călători: noua colecţie de parfumuri Atelier Cologne, care vă oferă 5 “destinaţii” olfactive de excepţie.

Evenimentul face parte dintr-o serie de experienţe MINI, gândite pentru a trece prin întreg spectrul de bucurii din panoplia unui adevărat savoire vivre: cultură, week-end alături de prieteni, clubbing, shopping-uri exclusiviste de parfumuri, fashion, bijuterii, ceasuri şi evenimente gastronomice.

O flotă impresionantă de MINI TAXI, în care s-au alăturat MINI Cooper S şi MINI Countryman, a purtat bucureştenii în week-endul 10-12 iunie către concerte de jazz, centrul vechi şi cluburi, cu pit stop la Readers Cafe, o nouă locaţie hot a oraşului şi avanpost MINI pe perioada verii. Astăzi MINI se opreşte la Madison, pentru a face o declaraţie de dragoste parfumului de lux şi pentru a saluta lansarea celei mai noi colecţii de la Atelier Cologne.

Cu o concentratie de parfum de până la 20%, Atelier Cologne este noua descoperire pe care Madison o propune iubitorilor de parfumuri exclusiviste. Fiecare parfum din serie are o poveste. Iată introducerea…Pentru cuprins şi încheiere MINI vă invită la Madison, în 14 iunie 2011.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>