Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Bling Bling @ Cannes 2011

Bling Bling @ Cannes 2011

Mai 18
Bling Bling @ Cannes 2011

La ceremonia de deschidere a celei de-a 64-a editii a Festivalului de Film de la Cannes care a avut loc miercurea trecuta Salma Hayek a purtat cercei si bratara Zanobia din aur alb pavate cu perle si diamante.

Salma HayekSalma Hayek

Salma Hayek -  "Midnight in Paris" Premiere - 64th Cannes International Film Festival

Salma Hayek - "Midnight in Paris" Premiere - 64th Cannes International Film Festival

Cu ocazia proiectiei filmului „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” Vahina Giocante a purtat creatii ale Casei Boucheron.  Pentru covorul rosu, ea a ales o pereche de cercei din aur galben pavat cu diamante din colectia Exquises Confidences si un inel „arici” din aur roz cu rubine.

Vahina Giocante

Vahina Giocante

Vahina Giocante

Vahina Giocante

La proiectia filmului „The Artist” de duminica, Berenice Bejo, Judith Godreche si Olivia Ruiz au purtat si ele bijuterii ale Casei Boucheron. Berenice Bejo a ales cerceii pandantiv Ava si inelul Tentation Macaron cu diamante montate pe aur alb.

Berenice Bejo

Berenice Bejo

Berenice Bejo

Berenice Bejo

Judith Godreche a purtat cerceii Tentation Macaron si inele Cypris din aur alb cu diamante si safire negre.

Judith Godreche

Judith Godreche

Olivia Ruiz a purtat cerceii pandantiv Ava Scarf cu diamante si aur alb si inelul bufnita in aur innegrit cu ametiste, safire si diamante.

Olivia Ruiz

Olivia Ruiz

Bookmark and Share

1 comment

  1. gratiela

    Salma Hayek poarta o rochie superba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>