Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Tendinte 2012 – Aliens Resurrection

Tendinte 2012 – Aliens Resurrection

Apr 22
Tendinte 2012 – Aliens Resurrection
Ovidiu Buta

La concurenta cu razboaiele momentului, o alta stire a facut inconjurul planetei: un document scapat in mod miraculos de FBI confirma vechea poveste din Roswell. Roswell, supranumit „capitala UFO”, a generat, de la incidentul din 1947, suficiente teorii ale conspiratiei avand ca subiect principal extraterestrii anorexici. Astazi toate acestea au fost confirmate printr-un banal raport bine ascuns insa in arhive.

Chiar daca isteria acestei descoperiri nu a durat foarte mult, ceea ce sincer va spun, continua sa ma mire, in mod sigur vom regasi cat de curand cateva elemente „extraterestre” in special in zona de beauty si grooming. Gomaj cu praf de pe luna? Creme „inteligente”? Nano tehnologie cosmetica? Chiar daca suna a SF, nu este nimic fictional in ele.

Anul trecut am participat, in Dubai, la „Beautysphera”,  unul dintre cele mai incitante evenimente organizate de P&G si dedicate viitorului produselor de ingrijire. A fost pentru prima oara cand am auzit de cremele care, aplicate pe fata, realizeaza o analiza a PH-ului pielii pentru a elibera doar cantitatea necesara de ingredienti activi. Sau despre nano roboti, cei pe care ii inghiti sub forma de pastila, urmand ca acestia sa refaca, din interior, structurile distruse ale pielii. Iar aceste produse nu sunt basme, ci sunt rezultatele palpabile ale muncii sutelor de cercetatori inrolati in aceste programe aparent SF.

Tin minte ca am plecat din Dubai destul de bulversat de toata aceasta noua informatie si am lasat timpul sa treaca peste ea pentru a o decanta mai bine. Iar acum, punand langa ea si noile vesti, am reusit sa am o imagine mult mai clara despre cum arata viitorul.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>