Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Echipa Fashion&Beauty

Echipa Fashion&Beauty

Apr 18

Stand la Cluj si nu in Bucuresti, departe de toate framantarile si zvarcolirile, sunt cea mai in masura sa fac lumina asupra unor “amanunte” atat de cerute, pentru ca privesc detasat si de pe margine si judec la rece totul. Asadar, cate ceva din “culisele Fashion&Beauty”, acum cand facem un prim bilant:

Mai intai si mai intai, dupa cum stiti cu totii, site-ul Fashion&Beauty a implinit 4 ani. Cu aceasta ocazie, multumesc, in numele echipei, tuturor celor care ne-au felicitat, ne-au urat „La multi ani!” si ne-au transmis gandurile lor cele mai bune. Le multumesc si celor care nu au facut-o, dar au gandit-o, asa cum le multumesc si celor care ne-au invidiat fara sa spuna nimic si asta pentru ca inseamna ca suntem valorosi si am avut un cuvant de spus in domeniul nostru, moda.

Site-ul Fashion&Beauty a pornit din initiativa lui Ovidiu Buta impreuna cu Daniela Kammrath, ei fiind si in ziua de astazi cei care detin aceasta frumoasa poveste de moda. Echipa redactionala de baza a site-ului a fost inca de la inceput: Ovidiu Buta, Octavian Sever Coifan si subsemnata, Liana Martin. Alaturi de noi a lucrat si lucreaza Irina Banica, cea care se afla in spatele up-date-ului si implementarilor, Sorina Capatina care se ocupa de stiri si Irina Markovitz care, in ultima vreme, semneaza ceva mai rar pentru ca are alte prioritati. Periodic, pe Fashion&Beauty puteti citi materiale semnate de alti colaboratori.

Pe Ovidiu Buta il cunoasteti cu totii, este cel mai activ dintre noi, il intalniti cel mai des pentru ca traieste in Bucuresti si, pentru cei mai multi cititori ai nostri din capitala, el este practic cel mai vizibil. Ovidiu Buta a studiat comunicarea audio-vizuala in cadrul Academiei de Teatru si Film, precum si designul la Universitatea Romano-Americana timp de doi ani. Detinator a doua premii de excelenta in presa de moda, Ovidiu scrie mult si de mult, iar materialele lui le gasiti zilnic pe site si in special pe blogul site-ului.

Octavian Sever Coifan este absolvent al unei facultati de arhitectura de 6 ani din Timisoara, al facultatii de farmacie, a scolii de moda ESMOD de la Paris si a ISIPCA Versailles (Institutul Superior Parfumuri, Cosmetice, Arome si tot Franta, pentru cei care nu stiu unde se afla Versailles-ul). Octavian este si va fi in continuare om de baza in echipa Fashion&Beauty.

Subsemnata, Liana Martin, sunt absolventa de chimie cu tripla specializare si 6 ani de studiu. Am un master in Comunicare si PR si sunt doctorand in an terminal la UAD Cluj, in comunicare in moda.

Si Octavian si eu lucram impreuna cu Ovidiu Buta inca de la inceputuri, din anul 1999. Niciunul dintre noi nu este angajat sau angajator si fiecare dintre noi avem colaborari cu alte reviste, site-uri, televiziuni. Ovidiu Buta este, in plus, fashion director la GQ. Pentru toti cei care ne citesc, nu cred ca e cazul sa insir toate numele publicatiilor care contin materialele noastre, de peste 10 ani. Suntem mandri de ele si vi le dedicam cu deosebita placere; site-ul Fashion&Beauty este insa sufletul nostru si aici ne puteti gasi impreuna, mereu.

Si, pentru ca am mentionat la inceput ca suntem la momentul unui prim bilant, as vrea sa mai spun si faptul ca, de mai bine de 10 ani (nu stau sa ii socotesc pentru ca sunt ceva mai multi), scriem despre moda romaneasca si internationala in speranta ca ea, moda noastra, va fi una la cel mai inalt nivel. De aceea incercam sa o criticam, sa o corectam, sa o indreptam, sa o ridicam si mai ales sa o curatam de tot ce inseamna surplus inutil si daunator. Am realizat foarte multe impreuna si avem de gand sa realizam si mai departe inca mult mai multe. Nu suntem atoatestiutori, ne asumam greselile, daca le facem, ne perfectionam si noi impreuna cu moda si crestem alaturi si impreuna cu ea.

In final, ca o concluzie, as spune in numele tuturor: acestia suntem, acestia scriem si o facem, dupa cum vedeti, cu multa pasiune, cu studii si cunostinte si in deplina corectitudine gramaticala (pentru ca eu sunt cea obsedata de cunoasterea limbii romane romane, de cunoasterea celor scrise si de asumarea lor).

Fashion&Beauty inseamna si va insemna intotdeauna: Ovidiu Buta, Octavian Sever Coifan si Liana Martin!

So, LA MULTI ANI,  FASHION & BEAUTY!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>