Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
NYC Experience II – The View

NYC Experience II – The View

Ian 20
Angelica Dumitrescu NY Experience
Sunt un pic stresata, data trecuta cand am fost la New York, sosirea pe JFK nu m-a impresionat foarte tare. Suntem obositi si astepatam sa trecem frontiera, aici ai intodeauna emoti, prea multe intrebari, suspiciuni gratuite … cred ca nu i-a anuntat nimeni ca suntem staruri.

In sfarsit trecem, ne recuperam bagajele si iesim.

O limuzina alba, imensa ne asteapta. Va fi la dispozitia noastra zi de zi pe parcursul celor cinci zile cat dureaza excursia.

Abia e timp de o tigare si fugim spre hotel. Temerile mele se adeveresc, sunt cazata la etajul 53. Imaginea Time Square-ului vazuta de aici e inspaimantatoare dar in acelasi timp magnifica. Va dura doua zile pana voi avea curaj sa ma apropi cu adevarat de fereastra.
Cina ne ofera o priveliste superba, fara a avea vreun peisaj. Restaurantul e la etajul 27 al unui hotel si se roteste cu noi oferindu-ne in fiecare secunda o alta perspectiva. Cocktailurile servite sunt exceptionale, atmosfera s-a destins si pare ca ne cunoastem de foarte mult timp.

Punem la punct programul pentru ziua urmatoare, avem mult timp liber pentru a ne acomoda cu un oras a carui populatie o depaseste pe cea Romaniei, un oras cosmopolit care traieste cu viteza derulari indicilor la bursa.

Intre timp cladirile din jur trec pe langa ferastra restaurantului.

Vedere de la etajul 53
New York
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>