Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Berlin Fashion Week-avanpremiera

Berlin Fashion Week-avanpremiera

Ian 19
Berlin Fashion Week 2011

Probabil cel mai complicat lucru la Berlin este inflexibilitatea nemtilor si ambitia lor de a se respecta datele de orice fel, comunicate in avans. Un task poate mult prea dificil pentru cineva nascut pe dulcele plai mioritic si, pentru care, a incalca regulile este mai mult decat o moda. In rest, prima saptamana a modei din ADEVARATUL circuit international se poate lauda cu o desfasurare de foarte impresionanta, o prezenta puternica a presei de profil internationale dar si cu un apetit fantastic pentru debuturi.

Fara sa declare oficial, organizatorul BFW procedeaza exact cum facea, cu ceva ani in urma, si British Fashion Council: investetste, moral in primul rand, in noi nume selectionate insa cu foarte mare atentie.

Astfel, participantii din Romania au fost alesi direct de catre IMG si doar dupa ce acestia au vizionat live colectiile prezentate in ultima editie a Romanian Fashion Week de la Iasi. Iar daca lucrurile vor arata asa cum trebuie, vom putea vorbi si de o continuitate…Vom cunoaste insa raspunsul doar in aceasta seara cand, pe podiumul din corturile instalate chiar in inima orasului, vor prezenta incepand cu ora 21.00, cei 6 designeri romani.
Vogue Germania, Vogue Italia, Elle Germania, Ucraina si Ungaria, InStyle, Bunte, Gala, buyeri de la Harvey Nichols, Galeries Lafayette sau cochetul boutique berlinez The Corner sunt doar  cateva dintre cele 500 de nume deja confirmate. Exista un interes destul de infricosator pentru aceasta prezentare care inchide prima zi a evenimentului si care a ridicat emotia si tensiunea la cote deloc fashionable printre participantii romani.

Insa pana la prezentarile oficiale, un mic preview in exclusivitate:

Alina Botea: imprimeuri si jocuri grafice intr-o colectie care amesteca rozul pudrat cu verdele fistic.
Lucian Broscatean: pentru prima oara in colectia lui apare…culoarea.
Irina Schrotter se intoarce la stilul abandonat inainte de a-si lasa colectiile pe mainile lui Razvan Ciobanu.
Andreea Musat isi duce personajul lansat la Iasi, Pocahontas, intr-o noua directie stilistica, mult mai agresiva.
Accesoriile celor patru colectii sunt semnate de Mihaela Glavan si Angela Vasiliu.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>