Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Buta left the building

Buta left the building

Apr 22
Ovidiu Buta sursa: Dialog Textil

 

Am fost destul de rupt de tot ce s-a intamplat in moda romaneasca in ultimele doua saptamani, in mod ironic, fiind foarte ocupat tot cu moda. Un zbor la Stuttgart pentru noua coperta GQ, cateva zile petrecute in asteptarea unui alt zbor, spre State, un deadline la revista.

Imi pare rau ca am ratat CFW, de aceea nici nu am cum sa ma pronunt asupra evenimentului. Incerc sa ma multumesc cu reactiile de pe bloguri si siteuri, cu toate ca impresiile sunt mult prea amestecate.

Important este daca v-a tresarit inima fericita la o anumita colectie. Daca v-ati  simtit bine la Cluj, daca ati cunoscut oameni noi, importanti pentru voi, daca v-ati intors mai bogati de acolo. Caci despre acest lucru este vorba in ecuatie.

Intotdeauna am sustinut ca nu poti sa te pronunti asupra valorii unui designer inca de la prima lui colectie. La fel ar trebui procedat si cu un eveniment de moda. Insa cu conditia sa oferi ceea ce ai promis de la inceput.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>