Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Saptamana Modei Romanesti

Saptamana Modei Romanesti

Mar 19
Saptamana Modei Romanesti
Ovidiu Buta sursa: Dialog Textil
Moda romaneasca putea sa existe fara Iasi si „Romanian Fashion Week”, dar nu stiu cum ar fi aratat. Ne place sau nu sa recunoastem, dar „Romanian Fashion Week” este evenimentul care a pus pentru prima oara designerii la un loc, intr-un cadru profesionist, i-a fortat sa isi gandeasca colectiile la carte, cu un sezon in avans, a generat sfanta concurenta si a cernut valorile. Au trecut multi prin acest eveniment si doar unii au rezistat. In felul lui, RFW a devenit un barometru al starii modei romanesti.

Eu am descoperit Iasiul gratie „Romanian Fashion Week”. Niciodata nu am crezut ca o simpla destinatie de vacanta o sa devina un reper atat de important in agenda mea de jurnalist si de multe ori ma amuz cu ideea ca in Franta moda se dicteaza de la Paris, in Marea Britanie de la Londra iar in Romania de la Iasi.

„Romanian Fashion Week”, in cifre, este mai mult decat impresionant si nu poate concura, ca si desfasurare de forte, decat cu un mega concert rock: 150 de tehnicieni, 300 de manechine etc. Dar nimeni nu a stat vreodata sa numere orele pe care designerii si organizatorii le consuma inaintea lui. Cred ca le-a fost frica sa nu descopere ca in fiecare an, suma totala a timpului petrecut depaseste mandatul unui om politic, perioada petrecuta de-a lungul vietii de o cocheta in fata oglinzii sau orele consumate de mine citind toate revistele aparute in Romania in ultimul an.
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>