Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
A fashionable week

A fashionable week

Mar 08
Ovidiu Buta sursa: Dialog Textil

  

   1. La Eurovision Lady Gaga devine Lady Caca.

   2. La Film fashion festival designerul este confundat cu scenograful. De fapt care este legatura dintre film si moda? Foarte simplu: Designerii de moda pot imbraca niste onorabili actori sau Moda poate deveni un bun subiect de film. Deloc complicat.

   3. Paris Fashion Week: Lanvin rules. Again. Carine Roitfeld & Co sunt pusi pe lista neagra a sefilor de la Balenciaga. Motivul: niciodata intr-un editorial nu se amesteca Balmain cu Balenciaga. Un subiect dragut pe care o sa revin mai tarziu.

   4. Cluj Fashion Week: dupa un comunicat in care apar si doi designeri care au anuntat clar ca nu participa, comunicarea a fost temporar suspendata. Astept (inca) vesti bune si, sincer, sper sa functioneze povestea.

   5. Ingrid la Paris. Mai multe, imediat dupa show.

   6. Lena Criveanu se extinde.

   7. Adrian Oianu devine, conform voturilor comunitatii F&B, designerul anului 2009.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>