Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Razvan Ciobanu despre faliment

Razvan Ciobanu despre faliment

Feb 12
 Razvan Ciobanu campanie colectie ss 2008

 

La insistentele F&B, designerul Razvan Ciobanu a rupt tacerea si ne-a trimis urmatoarele precizari:

"Referitor la anumite speculatii care au aparut in presa in ultima vreme doresc sa fac urmatoarele precizari:

Atelierul de creatie este activ si isi desfasoara activitatea in aceeasi locatie ca si pana acum. Mai mult decat atat, eu si echipa mea lucram la noua colectie despre care am toate motivele sa cred ca va avea acelasi succes ca si precedentele, iar publicul o va aprecia cel putin la fel ca pana acum. In acest sens, si tocmai pentru ca suntem angajati in noi proiecte, relatia cu angajatii este una de parteneriat in care nici macar nu se pune problema neplatii salariilor – dimpotriva, salariile lor sunt platite la zi. In egala masura, relatiile cu parteneri din show biz nu sunt amenintate, deoarece compania nu are datorii fata de acestia.

In ceea ce priveste relatia cu fostii mei parteneri de afaceri, nu doresc sa comentez sau sa alimentez speculatiile sterile, intrucat este un episod de domeniul trecutului.

Referitor la viata mea personala, nu voi raspunde niciodata goanei dupa senzational. Doresc sa precizez ca situatia celor trei autoturisme despre care se spune ca le-am utilizat este mult mai simpla decat se speculeaza: BMW-ul Z3 l-am vandut anul trecut, Volvo-ul a fost returnat in vara anului trecut, dar nu din motive financiare , iar Mercedes-ul a fost mai mult la nivel de testare, neaflandu-se in niciun moment in proprietatea mea.

Va multumesc pe aceasta cale pentru interesul pe care il acordati lamuririi unei povesti alimentate mediatic si va asigur ca atat eu cat si companiile (compania) mea nu suntem cu mult mai  afectati de criza decat orice alta persoana sau companie din orice domeniu de activitate, si nu doar din Romania."

Asteptam colectia. 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>