Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Jumatatea plina a paharului

Jumatatea plina a paharului

Feb 09
 Ovidiu Buta
 
Recesiunea are si partile ei bune :
Designerii revin la bunul obicei de a-si supraveghea colectiile. Chiar si Donatella a decis sa lasa pe mai tarziu cocaina si socializarea si sa revina ca designer principal al brandului.

Se regleaza chiriile. Daca nu stiati, inainte de recesiune devenise mult mai ieftin sa deschizi un magazine pe Avenue Montaigne decat pe Calea Victoriei.

Lipsa de publicitate din reviste le forteaza pe acestea sa isi (re)gandeasca politica editoriala. Se cauta calitate si creativitate iar in spatiile ocupate pana acum de "free (comic, nu?) PR-uri" isi fac aparitia noi si surprinzatoare nume. 

 
Luxul redevine lux iar mass marketul redevine mass market.
Am invatat ca intre brand si stil nu se pune neaparat egal. 
 
Brandurile invata ABC-ul online-ului.
Dispare bling-ul. 
Incet, dar sigur, se aduce in discutie specificul national.  Pana acum brandurile isi gandeau colectiile principale in functie de zona care le aducea cele mai multe venituri (iar restul cumparatorilor trebuiau sa se imbrace ca japonezii, rusii sau in lameuri si voaluri-dedicatie pentru tarile arabe).
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>