Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Lectura pe viscol. Nu on-line

Lectura pe viscol. Nu on-line

Feb 10
 Ovidiu Buta
 
Cele cateva zile in care Bucurestiul a fost complet blocat de viscol si zapada au fost perfecte pentru mine. Am revazut Signe Chanel (pentru cine are DVD-ul original, atunci cand selecteaza limba franceza o sa ii apara si cateva materiale “cadou” din partea lui Loic Prigent. Nu la fel se intampla cand alegi "English", umor frantuzesc … probabil) si am reusit sa termin cateva carti care ma asteptau inca de anul trecut pe birou.

Am fost extrem de surprins de numarul de carti de moda in limba romana, aproape 10 titluri aparute numai anul trecut, contrazicand, pe fata, teoria care sustine moartea printului.

Cartile de moda nu sunt o lectura facila (nu includ aici  ghidurile care, prin definitie, ar trebui sa functioneze ca un lift: apesi pe butonul dorit si ajungi intotdeauna la etajul marcat) dar faptul ca o editura mizeaza pe o astfel de carte inseamna si ca exista public pentru acest gen.

Voi ce carti ati cumparat anul trecut?

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>