Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
What’s next???

What’s next???

Feb 19
Ovidiu Buta sursa: Dialog Textil
 
Chiar in ziua in care recesiunea a fost, oficial, recunoscuta si de admirabilul nostru Guvern si al lui conducator, am intrat intr-un magazin de lux de pe Calea Victoriei, celebru atat pentru brandurile pe care le comercializeaza, cat si pentru fluxul mare de curiosi si de cumparatori. Doar ca de data aceasta era GOL. Nimeni nu a intrat in acea zi in magazin si nici macar nu s-a oprit in fata vitrinelor pline de lucruri de care, cu doar cateva luni in urma, credeam ca nu ne putem lipsi.

A fost pentru prima data cand am realizat ce inseamna recesiune si cat de fragile sunt lucrurile in realitate. O concluzie trista mai ales ca, banuiesc, cu totii incepuseram sa ne simtim admirabil in noua noastra piele de consumatori feroce. Dar iata ca, dupa aproape un an de recesionat artistic, luxul continua sa existe, se inaugureaza noi adrese de shopping si se lanseza branduri surprinzatoare pentru vremurile prin care trecem.

 
Luxul nu vrea sa moara si nici nu se preda. Asta si pentru ca a invatat, din mers si foarte repede, noile reguli ale jocului. Suntem mult mai atenti atunci cand cumparam si nu ne mai jenam sa purtam si piese din alte sezoane, pe nedrept exilate in fundul dulapurilor. Cuvinte ca versatilitate si calitate au revenit in moda, definind perfect noul spirit care pluteste peste batrana Calea Victoriei. 
Noul lux ignora, pe fata, blingul si logomania, It item-urile de sezon si excesul. Nu vorbim de o revenire la minimalism, ci de o reorientare catre lucrurile care spun cu adevarat ceva, care au o idee clara si desteapta in spatele lor, lucrurile impecabil finisate si vandute. Pentru ca nu doar haina (mai) conteza, ci intreaga experienta de shopping.
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>