Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Search for Fashion Christmas

Search for Fashion Christmas

Dec 25
 Christmas tree

 

Daca dai un search pe Google pe Fashion Christmas, printre primele rezultate care apar sunt niste imagini cu Madonna si Sarah Jessica Parker, cu ale lor tinute si accesorii. Apoi, bineinteles, noul idol al tineretului, Robert Pattison cu partenera sa de film Kristen Stewart, la fel insotiti de propuneri de tinute festive.

Lumea sarbatoreste, iar cei care si-au gandit propunerile fashion legandu-le de imaginea unui idol la moda au numai de castigat. Se cheama marketing. Il invatam si noi, mai greu cu aplicatul.

Din lumea literara, exista preocupari pentru limbajul lumii modei, despre cum si de ce folosim termeni amestecati din atatea limbi. Generatia noua, cea utilizatoare de 

computer si de noi termeni, isi formeaza propriul limbaj, proprii idoli, propriu stil de a se folosi de tot ce o inconjoara, iar lumea se invarte, se adapteaza lor si dorintelor lor. Cea care reactioneaza de obicei cel mai repede este lumea modei. De aceea regasim in imagini fashion tanara generatie de actori, dar si vedetele care stiu cel mai bine sa se adapteze trendurilor, care stiu sa se vanda conform noilor cerinte.  
 
Dorim sa sarbatorim cat mai frumos, dar si cat mai la moda. Atunci ne imitam idolii, in tinute, in comportament, in limbaj, in preferinte de toate felurile. Sau, cei mai originali, cei mai priceputi, cei mai talentati, isi creeaza noi simboluri in jurul carora sa graviteze existenta lor, a noastra, a tuturor. Pentru ca toate acestea sa functioneze exista niste pasi de urmat de care noi am tot adus vorba de-a lungul anului sau anilor de cand scriem. Francezii au o expresie care se potriveste extrem de bine aici: a bon entendeur, salut!

In rest, pentru toti cei care isi opresc pasii pe al nostru fashion&beauty, dar si pentru toti ceilalti:

Sa aveti parte de sarbatori cu lumina si dragoste, de liniste si odihna, de distractie si nebunie, de frumos si incantare, de stil si eleganta, de rafinament si bun gust! Si sa nu uitati ca putem face lumea sa functioneze mai bine daca incepem cu schimbarile chiar de la noi!

SARBATORI FERICITE!

 

1. Madonna; 3. Robert Pattison si Kristen Stewart

 

Sarah Jessica Parker - Carie

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatori

 

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatoare

 

Tinute de sarbatoare
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>