Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Momente ‘Glamour’

Momente ‘Glamour’

Dec 08
Ovidiu Buta
 
Cu ceva timp in urma, pentru un articol in revista Elle, a trebuit sa scormonesc prin toate experientele mele mai mult sau mai putin dubioase, pentru a descoperi "un moment glamour". Atunci am considerat ca intalnirea de la trei dimineata, pe o straduta din Paris, cu o femeie care avea aruncata, parca nepasator, o blana pe umeri, peste o rochie simpla de seara, si cu o privire despre care as putea inca scrie un roman, a fost cel mai "glamour" moment trait. O imagine a la Terry Richardson care ma urmareste si astazi.

Saptamana trecuta am avut norocul sa mai bifez cateva momente pline de acel aer unic dar, din pacate, tot mai rar:

- o cina cu Diane Pernet in care moda a fost ultimul subiect de pe lista de discutii. Un risotto mancat cu gratie si dexteritate de unul dintre cele mai influente, dar si pitoresti, personaje ale modei. Deh, iti trebuie curaj, stil si experienta sa manaci cu un val pe cap. 

- o vizita la Iqonique, un proiect unic in Romania. Intr-un interior de un alb orbitor, de pe Aleea Alexandru, Ramona Voicu a pus la cale o adevarata poveste despre cum AR TREBUI SA FIE lucrurile. Tinute speciale din colectia lui Didier Ludot, semnate de Lanvin, Balmain sau Balenciaga si o prima structura profesionala specializata in consultanta/comunicare de moda si impresariat de imagine.
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>