Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Homo internautus & the fashion world

Homo internautus & the fashion world

Noi 27
Liana Martin
 
Blogosfera face previziuni pentru lumea cuvintelor. Cu mandrie se anunta mutarea zonei de interes a presei scrise catre forma sa virtuala. De la domesticirea junglei reale trecem la imblanzirea internauta si trambitam cu toate surlele drumul catre pieire a ziarului traditional. Moda nu putea sa ramana mai prejos, de aceea isi anunta si ea mutarea in lumea virtuala, in felul propriu: homo internautus devine fashionable! De la initiere la cucerirea deplina de catre fashion world a universului virtual nu mai e decat o chestiune de parafare.

Show-ul Louis Vuitton pentru primavara/vara 2010 a fost transmis live pe Facebook. 

Alexander McQueen a transmis live pe internet prezentarea colectiei Plato`s Antlantis in colaborare cu SHOWstudio.com.

De la show-ul virtual al cuplului Viktor&Rolf filmat cu o singura manechina pana la prezentarea, in timp real pe site-ul propriu al Casei, a realizarii colectiei Chanel pentru primavara/vara 2010, sub directa indrumare a lui Karl Lagerfeld, s-a mai facut inca un pas.

Lumea virtuala deschide niste porti nebanuite pana acum. Realizarile sunt uimitoare, de dimensiuni inimaginabile. Daca in lumea reala noi muritorii nu puteam merge pe apa, iata-ne acum pasind  intr-o lume in care o plimbare printre stele devine cel mai normal lucru posibil. Iata cum si stelele modei isi dezvaluie misterele in fata internautilor. Ca sa vedeti cum arata aceasta noua etapa, aruncati o privire in culisele Casei Chanel.

Daca doriti sa cititi mai mult pe tema Chanel ss 2010 gasiti pe blogul lui Octavian Coifan.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>