Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Have a nice&fashionable weekend!

Have a nice&fashionable weekend!

Noi 13
Have a nice&fashionable weekend!
 
Pe langa afacere, stres si criza moda mai poate insemna si distractie.

Am devenit prea seriosi, prea incrancenati, prea porniti impotriva a tot si a toate. Prea alergam dupa bani, dupa imagine, dupa succesul imediat. Prea ne-am iesit din pielea noastra de oameni. Candva am stiut frumusetea lucrurilor marunte. Am stiut sa traim. Am stiut sa iubim. Acum ne nastem batrani, precum bietul Benjamin … Button si el, ca sa nu se indeparteze totusi prea mult de obsesia acestor ani.

Ce-ar fi sa iesim din aceasta afurisita de criza? Dar sa iesim altfel! Sa reinvatam zambetul! Sa reinvatam sa privim oamenii si lucrurile din preajma asa cum sunt. Sa vedem frumusete in loc de urat si minciuna, si politica, si apocalipsa. Daca PPR ne manipuleaza frumos ca ei sunt albi intr-o lume neagra, ar fi bine sa vedem si noi cat de albi suntem toti si sa ne reconstruim CASA. 

 Pantofi
 
 
Pantofi
Si poate ca ar trebui sa incepem de la a purta, cu zambetul pe buze si cat de fashionable sa poate, o pereche de pantofi care sa ne aduca aminte ca avem piele subtire de oameni si nu talpa groasa de animal fara ratiune. Si sa zambim atunci cand colega de birou se hotaraste sa fie sexy pe tocul sandalei si poate chiar sa ii daruim o pereche de “hamburgeri” … sa isi aduca aminte cum se fac sarmalele in oala de pamant.

Haideti sa zambim de dimineata pana seara si chiar noaptea in somn, de fericire, si-atunci poate vom lamuri si destinul ca noi suntem altii, mai buni, mai frumosi, mai adevarati.

 

Pantofi

 

Pantofi

 
Have a nice & fashionable weekend!

 
De vazut: HOME
  
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>