Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Moda in culorile vietii

Moda in culorile vietii

Noi 20
Liana Martin
 
Exista moda pe tot mapamondul, mai simpla, mai complicata, mai luxoasa, mai trista.

Exista crize teroriste care imbraca podiumurile in negru. Exista crize politice care aduc protestul pe catwalk. Exista crize ecologice care ne fac sa ne intrebam cat e de cald pe Pamant si-atunci pictam prin mainile si ochii copiilor proteste vestimentare. Exista crize apocaliptice si ne imbracam in mutanti si facem filme pe gustul lui Noe. Au existat oameni care au cantat, imbracati in moda lor, si noi i-am omorat. Inca exista copii care mor de foame si li se chircesc trupurile de frig fara haine.

Dar mai exista si oameni care stiu sa fie veseli in saracia lor. Oameni colorati care rad si nu-ti vine nici sa ii lauzi, nici sa ii admiri, nici sa fii si tu trist pe seama lor. Poate doar sa vezi ca sunt oameni pe care se aseaza culorile modei, in felul lor.
 
Despre Liga oamenilor eleganti din Congo se scrie pe descopera.ro: "Cine nu a auzit despre Congo si cine nu stie ca acest stat african nu este tocmai unul al oamenilor bogati si prosperi? Ei bine, printre valurile de mizerie si saracie de aici, exista si pete de culoare. Un asemenea insemn nuantat este SAPE: Societatea Persoanelor Elegante."
Moda chiar are culoarea vietii pe care o traim! Noi in ce culoare sa ne imbracam? Si cu ce ochi sa ne uitam la lumea asta?

De vazut: Tragediile rasei umane – Coreea de Nord

 
Eleganta in Congo Sursa: www.descopera.ro
 
Eleganta in Congo Sursa: www.descopera.ro
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>