Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Afaceri in criza la moda

Afaceri in criza la moda

Sep 11
 octaviancoifan.blogspot.com
 
Casa Ungaro isi schimba conducerea artistica si … surpriza Lindsay Lohan este consilier artistic al casei. Daca Ungaro era oricum de cateva sezoane o casa paralela cu moda, noua alegere nu vine decat sa confirme ca …. prea multe flori cresc alcoolemia in sange iar talentul se poarta la glezna in poseta Chanel din sezonul trecut (inspirata de LL).

Fotograful american Annie Leibovitz este aproape de faliment cu o datorie de 24 milioane USD.

Ultimul atelier de Jacquard traditional din Europa, actualmente in Varsovia, isi inchide portile dupe ce comenzile de tesaturi in special de la teatre, cinema sau amenajari interioare au disparut. Razboiul de tesut a fost inventat la Lyon spre 1800 si era folosit la teserea de modele complicate raspandindu-se in intreaga Europa inainte de aparitia razboaielor mecanice. In Romania broderiile din manastiri sunt realizate cu masini chinezesti.

In Franta in august frecventarea centrelor comerciale a scazut cu aproape 5% fata de anul trecut dar comertul online a inregistrat o crestere spectaculara de 21%. In ciuda soldurilor din iulie consumul general de imbracaminte din Franta a scazut cu 8,8%.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>