Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
RE: NU E DESPRE SCOALA DE MODA DIN ROMANIA, NICI DESPRE SISTEM. E DESPRE ROMANII CARE CONTEAZA MEREU PE ALTCEVA DECAT PE EI..

RE: NU E DESPRE SCOALA DE MODA DIN ROMANIA, NICI DESPRE SISTEM. E DESPRE ROMANII CARE CONTEAZA MEREU PE ALTCEVA DECAT PE EI..

Aug 07
Paula Negrea
NU E DESPRE SCOALA DE MODA DIN ROMANIA, NICI DESPRE SISTEM. E DESPRE ROMANII CARE CONTEAZA MEREU PE ALTCEVA DECAT PE EI..]
Cum sa ai, in vremurile astea, putin peste douaj’ de ani si sa crezi ca scoala-ti va servi pe tava un job cu o leafa de vis sau, mai trist, sa astepti ca „sistemul” sa te ridice?
Prea pretiosii mei studenti sau proaspat absolventi de moda,
Va condamn pentru ca habar n-aveti sa folositi gugalsearchul.
Va condamn pentru ca nu va sinchisiti sa va construiti o identitate online, care ar trebui sa va stea la degetul mic; nu mai vorbesc de cea offline, imbracandu-va propriile creatii..
Va condamn pentru ca, in doi ani de cand ma intalnesc cu actori mari din industria si retailul local si international ca sa scriu despre miscarile din piata, putini mi-ati dat un mail cu dorintele voastre de a face, putini mi-ati cerut ajutorul unei „introduceri”.
- Cati dintre voi STIU ce se intampla ACUM, in lumea asta larga, in design vestimentar, interior, auto, cati dintre voi stapanesc informational valurile, trendurile?

– Cati dintre voi, „pasionati”, ISI ARGUMENTEAZA praful sau mijtoul unei colectii de sezon ferindu-se, din exigenta personala, de etichetele amatoricesti „imi place / nu-mi place”?

– Cati dintre voi AU LUPTAT sa plece cu bursa la un institut de moda sau sa intre in finala unui concurs international de design?

– Cati dintre voi si-au pregatit temeinic UN PORTOFOLIU si i-au asaltat pe industriasi cu idei si mesaje, chiar „incomodat” cu o vizita? De fapt, cati dintre voi stiu cum isi negociaza lohnistii comenzile, cum se munceste intr-o fabrica de confectii sau.. cum se coase la masina?

[PONT: Sorste, Europrima, Tanex, care duduie chiar si acum de „lucrari” in lohn, s de abordat pe varianta brand propriu. Nu le lipseste nici know-how-ul, nici viziunea, credeti-ma, ci DOAR UN DESIGNER CU O POZITIONARE CORECTA!]

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>