Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Cum va arata moda in 2010

Cum va arata moda in 2010

Aug 26
octaviancoifan.blogspot.com
 
Showurile din aceasta toamna sunt asteptate cu mare nerabdare. Nu e doar criza si regandirea luxului de catre marile nume ale modei ci si … schimbarea unei decade. Trecem in 2010 si aceasta trebuie sa insemna o redefinire a modei, a atitudinilor si aspiratiilor. Nu doar comerciale pentru ca moda nu se face nici in universul business al marilor companii, nici in birourile de tendinte.
Pentru o retrospectiva a anului 1989 si a intrarii in moda anilor 90 am gasit un reportaj extrem de interesant din 1989 de pe CNN cu Elsa Klensch. E foarte util sa il privim acum cu distanta necesara, dar mai ales cunoscand care a fost moda anilor 90. Este fantastic cum in cateva interviuri scurte cativa designeri au prevazut fara gres cum va arata deceniul urmator.
 
Era o perioada in care designerii inca desenau, cand exista viziune si nu atotputernicul brand iar moda era animata de multa nebunie. Acestea s-au pierdut mai ales in ultimii 5 ani datorita dimensiunii uriase la care a ajuns sistemul, cifrele de afaceri ale unor case crescand exponential iar globalizarea a adus cu ea o moda in masa dictata uneori si de investitorii din spatele caselor.

Singura ratiune de a exista a modei este inovatia iar un designer care nu vine mereu cu idei proaspate si uneori radicale ajunge repede in albumul prafuit al istoriei.

 
 
 
 
 
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>