Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Kinga Varga-Unique

Kinga Varga-Unique

Iun 26
 UNIQUE by Kinga Varga
 
De mult imi propun sa scriu ceva mai mult de doua vorbe despre Kinga si tricotajele ei. Lansarea liniei UNIQUE by Kinga Varga imi da un motiv in plus sa fac acest lucru.

Mai intai as mentiona volumul mare de munca al designerului Kinga Varga si efortul ei constant de a oferi pietei mereu ceva nou, ceva care sa atraga si mai ales sa sustina ideea de baza pe care ea lucreaza, tricotajele. Kinga lucreaza colectii pentru Rifil, pentru linia proprie Kinga Varga, colectii de copii, iar acum si linia Unique. Sunt multi designeri care fac eforturi sa isi prezinte cele doua colectii pe an. Kinga se lupta sa creeze 2 colectii pentru fiecare linie si mai aduce si ceva nou. E un efort care trebuie recunoscut si mai ales trebuie incurajat.

Kinga si-a ales un domeniu frumos, pretentios si dificil. Tricotajele in Romania nu se lupta numai cu o piata a tricotajelor manuale, care sunt aproape o traditie, ci si cu o dificultate a firelor. Sunt fire care si ele sunt percepute ca o traditie si cu atat mai greu este sa lucrezi mereu ceva nou pe un suport deja cunoscut. Daca designerii au la dispozitie mereu alte materiale si alte imprimeuri, tricotajele sunt mai restrictive. Totusi Kinga reuseste sa aduca ceva nou, prin liniile colectiilor ei.

Imaginati-va doar cata lume tricoteaza pulovere pentru copii. E placerea bunicilor sa isi imbrace nepoteii intr-o vestuta sau un pulover tricotat in casa. Si totusi Kinga a reusit sa creeze si o linie pentru copii. Mi-aduc aminte cum mama unei prietene i-a tricotat pentru balul de absolvire a liceului o rochie speciala. Sau cum, anul trecut, la festivalul de la Mamaia, una dintre concurente dorea sa urce pe scena cu o rochie tricotata de mama ei. Kinga vine acum sa propuna o linie de rochii unicat pentru evenimente speciale, o linie de tinute care sa fie nu doar niste simple tricotaje pentru clientul obisnuit, ci niste rochii “sur mesure”, cum isi propune Kinga, adaptate pentru fiecare femeie in parte, o femeie rafinata si eleganta care isi doreste mai mult de la tinuta ei tricotata.

Unique by Kinga Varga este un experiment reusit, o noua provocare pentru designerul Kinga Varga si, sper, o noua linie de succes pentru piata romaneasca de design.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>