Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Tristetea modei

Tristetea modei

Iun 18
Isabella Blow
 
Un deux piece gri cu nervuri roz sta stingher in vitrina unui magazin din Mall Plaza. Este magnific construit: talia este subliniata de doua insertii pe bie, iar umerii sunt rotunjiti din croi cu o usurinta geniala. Este perfect in simplitatea lui lipsita de ostentatie. A fost gandit pentru Isabella Blow ca un costum “business” (dar plin de ironia atat de speciala a modei cand ajunge la acest capitol arid). Dupa ce Isabella a decis ca trebuie sa plece putin dintre noi, McQueen l-a inserat in colectia dedicata celei care l-a luat de mana si l-a prezentata Modei. Cateva doamne l-au cumparat impresionate de trista poveste  iar colectionarii l-au achizitionat in marimea 36 ca pe o piesa a carei valoare ar trebui sa reziste in timp.

Au trecut doua sezoane de atunci. Doamnele triste sunt din nou vesele iar costumele au ajuns sa fie strivite in lateralele garderobului de alte haine pline de povesti. Colectionarii l-au invelit in foite subtiri de hartie si l-au atarnat langa alte tinute  care nu ar fi trebuit sa isi piarda valoarea dar care astazi nu mai intereseaza pe absolut nimeni.

Am vrut sa cumpar costumul din vitrina ca sa il feresc de cei care nu l-au cunoscut in perioada lui de glorie dar mi-am dat seama ca nu o sa fac alteceva decat sa ii prelungesc agonia. Ca si noi, hainele ar trebui sa moara la un moment dat, lasand in urma lor doar povesti sortite, la randul lor, uitarii.
Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>