Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Despre colectia Elenei Perseil

Despre colectia Elenei Perseil

Mai 08
Liana Martin
 
Taieturi de kimono, voaluri transparente, putina piele, paiete, imprimeuri cu flori, niste pantaloni cigarette si niste pantaloni scurti cu volane, apoi si ceva mitos ca la romani si … oare mai incape?

Oare relaxat inseamna si boring? Trecem de la o tinuta la alta legandu-le doar cromatic, fara niciun alt fel de legatura. O colectie amestecata si batranicioasa care nu aduce nimic nou. O colectie in care avem si inspiratii rock, si japoneze, si indiene, si romanesti, si multe altele legate la intamplare sau mai bine zis nelegate. O colectie in care trecem de la cizme la pantofi si inapoi la sandale fara a le armoniza cu tinuta, fara a avea de fapt un styling coerent. Piese de magazin cu vanzare … direct de pe podium. Cum s-ar spune avem voie sa ne relaxam pentru ca … e criza. 

Pentru ca e criza si ne permitem sa luam materiale ramase din colectia din sezonul trecut si sa le “prelungim” viata pana in urmatorul si urmatorul sezon, adica pana cand se termina stocul de materiale, pentru ca nu am vandut si pentru ca oricum …ne relaxam si deci ne permitem.

Si inca ceva, miresele oare cum trebuiau sa fie rock, japonezo-indiene sau romano-burghezo-mosieresti?

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>