Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Hainele invizibile ale imparatului

Hainele invizibile ale imparatului

Apr 16
Ovidi Buta
 
In orice loc foarte cald de pe glob va aflati, veti observa existenta unei adevarate mode a tatuajului. Fortati de canicula sa ne dezvelim cat mai mult cautam noi metode de a ne “personaliza” corpul recurgand, in special, la tatuaj sau piercing.

Tatuajul poate sa fie folosit, ca si in cazul accesoriilor vestimentare, fie pentru a atrage atentia asupra unei parti a corpului, facand astfel privirea sa alunece peste eventualele defecte, fie pentru a transmite un mesaj (cum este cazul bikerilor, care isi tatueaza sigla Harley Davidson si flacarile aferente demontrandu-si astfel apartenenta la un grup sau a tinerilor care isi inscriptioneaza in vacanta numele iubitei sub o inima insangerata mai tarziu).

Pentru a evita regretele tardive, saloanele moderne de tatuaj s-au utilat cu masini de machiaj semipermanent, folosit initial pentru realizarea de machiaj corector, si a caror rezultat dispare prin exfolierea pielii in termen de 3 pana la 5 ani.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>