Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Viitorul nostru

Viitorul nostru

Apr 13
      Ovidiu Buta

Pentru cei care isi doresc sa aiba succes in viitor iata cateva idei numai bune de pus in practica: designerii (care isi permit si inteleg aceasta zona atat de ignorata in prezent) sa creeze si linii de vestimentatie pentru barbati, iar acelasi lucru ar trebui luat in considerare si de care cei care se ocupa de accesorii.  Si, de ce sa nu ma aventurez si in export?  Chiar nu este atat de greu pe cat pare, iar acum exista programe si institutii care te pot ajut.
 
Daca ai terminat o facultate, de ce sa nu te specializezi in marketing de moda?  Deja cererea este foarte mare iar oferta …  Poti incerca cursurile Institutului European de Design, mai multe informatii gasesti in Press Center.
 
Daca tot iti doresti o cariera de stilist, incearca varianta intership-ului.  Vechea zicala cu "meseria se fura" inca functioneaza.
 
Daca iti doresti sa te promovezi de ce sa nu iti creezi o pagina web?   Este simplu si relativ ieftin.  Daca simti ca ai ceva de spus, incearca un blog, tot sunt la moda :)
 
 

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>