Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Love is in the air!

Love is in the air!

Feb 02
Ovidiu Buta

 

Fara sa aiba nicio legatura cu hainele sau decorul, “the next big thing” se va numi, foarte simplu si scurt, “LOVE”. O sa fie la moda sa te indragostesti, dar in felul acela, aparent desuet, din Medelenii copilariei mele.

Intr-o epoca in care hartia mai este folosita doar pentru a printa reviste sau in alte scopuri strict utilitare, iar dragostea este transmisa prin semne gen inimioare, fete care zambesc sau prescurtari gen “luv” prin e-mail-uri sau pe ecranele inguste ale telefoanelor mobile, ei bine, o declaratie de dragoste pe hartie ivoire chiar o sa faca senzatie si o sa atraga atentia.

Vom dezgropa “abecedarul florilor” (chiar daca acestea vor fi sub forma virtuala) si vom incepe sa facem diferenta dintre mesajul unei garoafe vs. cel al unei violete. Jocul seductiei, desfasurat acum pe fast forward, isi va incetini ritmul pentru a permite unor gesturi care au fost ignorate ani de zile, sa reintre in ecuatie.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>