Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Live free, life is fashionable!

Live free, life is fashionable!

Ian 12
Liana Martin

 

31 decembrie 2008, un revelion cu surprize la Cluj Napoca, un fashion party select cu lume buna si moda, evident. O seara de trecere peste ani petrecuta in primul concept store din Cluj dedicat in exclusivitate designerilor romani: Maitresse Maison.

Amenajat in acelasi spatiu generos in care a functionat Tiffashion-ul in vara, si-a redeschis portile un magazin nou in care moda romaneasca e pusa in valoare ase cum merita. Sub numele de Maitresse Maison, noul concept store si-a propus sa lanseze o serie de evenimente care sa transforme viata mondena din Cluj, sa ii dea un imbold si un stil mai fashionable.

Imaginati-va ce inseamna, printre un dans si un schimb de priviri, o proba la o rochie de seara Dorin Negrau combinata cu un palton plin de 

personalitate semnat Olah Gyarfas pentru Rozalb de Mura. Daca indrazniti sa mergeti mai departe cu imaginatia puteti incerca si un pahar de vin, o tartina delicoasa si o rochie de dantela in straturi oranj stins semnata Alina Botea, combinata cu o scurta Florentina Giol si completat cu o cizma de lac Sepala by Mihaela Glavan. Pentru un revelion in lumini gotice de lumanari merge si un pahar de sampanie si o rochie cu ingeri semnata Kinga Varga pe sub o haina neagra din colectia Smaranda Almasan. Spre dimineata o cafea cu aroma de moda indraznind evident o tinuta Dork asortata cu un fular foarte trendy si nomad a la Lucian Broscatean. Nu suna perfect pentru o noapte curat fashionable?!
 
Partea frumoasa a lucrurilor este ca totul s-a intamplat exact asa cum am descris mai sus. In plus, discutiile cu si despre moda s-au purtat intr-o atmosfera de arta, sub decorurile picturilor lui Daniel Tufis si al fotografiilor Aliei Bakutayan. Surpriza vine la final, cand constati ca fotoliul in care te-ai asezat pentru a te odihni intre doua dansuri poti sa il iei cu tine acasa pentru ca si el este din colectia  de mobila expusa spre vanzare in concept store-ul Maitresse Maison.

A petrecut cu stil lumea buna a modei din Cluj si nu numai: Elena Basso Stanescu, Dorin Negrau, Kinga Varga, Lucian Broscatean, cu voia dumneavoastra, Liana Martin si inca multi altii.

A fost o noapte selecta intr-un salon Maitresse Maison, un fashion drink&dance sub un indemn seducator: live free, life is fashionable!

La multi ani!

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>