Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Editia de septembrie

Editia de septembrie

Dec 08
 Anna Wintour
 
Moda filmelor despre moda continua cu unul dintre cele mai asteptate documentare, “The September Issue” featuring… Anna Wintour. Pelicula, regizata de R.J.Cutler, surprinde munca din redactia Vogue in timpul pregatirilor editie revistei din septembrie 2007.

Nu in mod intamplator a fost aleasa aceasta luna. In publishing cele mai asteptate numere sunt cele din martie si septembrie cand intreaga publicitate se concentreaza pentru a anunta un nou sezon. Sunt luni in care revistele investesc extrem de mult in productie, in sedinte foto si celebritati rastignite glamour pe coperta.

De data aceasta vedeta absoluta este Wintour iar echipa de filmara a avut “unprecedented access,” in birourile Conde Nast Building din New York.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>