Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/fashion/public_html/cake/bootstrap.php on line 38
Despre scris

Despre scris

Oct 24
Ovidiu Buta

 

Imi place cum scrie Ramona si nu sunt multi pe care sa ii stimez. Nu este autosuficienta ci doar oboseala cronica. Dupa ce 10 ani ai citit aproape tot ce a aparut in Romania, incepi sa mai selectezi dintre capodopere. De ce sa imi stric ziua cu o fatuca care inca incurca pap-ul cu haute couture-ul? Sau cu o alta d-na pentru care moda s-a oprit cu incapatanare la Zina?

Ca sa fiu sigur ca atunci cand o sa ies la pensie o sa mai am nervii intregi mi-am impus cateva reguli:

Cine preia tampenii doar pentru ca acestea suna cool, fara sa inteleaga nimic din ceea ce scrie/face, merita ignorat 3 (trei) ani.  Iar aici nu pot, chiar daca imi musc pana la sange limba, sa trec nepasator peste “arogant”. Ok, habar nu am de unde a pornit acesta moda, am doar cateva vagi banuieli, dar sa ajungi sa citesti si despre “retete arogante” este deja mult prea mult. Si nu vreau sa aud despre “metafore”  

si alte floricele stilistice pentru ca aroganta nu este o CALITATE. Iar pe cei care continua sa imi povesteasca despre tocuri arogante, rochii sau trene (bien sur) arogante, ii rog  sa se duca la piata sa ceara niste patrunjel arogant, pentru o supa total nearoganta.
Cine face copy/paste de pe Style si este fericit/a cu miscarea inteligenta pe care o aplica, sigur pe calitatea informatiei, ii urez sa aiba parte de 0 cititori. In definitv, pana reusesc ei sa traduca textul, eu am prins ideea de pe site-ul mama.

Smecheria in meseria asta este foarte simpla: trebuie sa iti faca placere ceea ce faci. Sa “bati” textele altora doar pentru a vedea daca ti se confirma sau infirma o teorie. Sa iti asumi greselile (in scris) si sa le corectezi in timp. SA NU IEI SPAGA. Iar daca designerul iti este bun prieten si ai o dilema morala, mai bine ignora subiectul. Tebuie insa sa ii faci d-lui/d-nei un rezumat in particular (alta solutie de bun simt nu am gasit pana in prezent).

Bookmark and Share

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>